Voor wie?

trainingDit is de leukste training voor kinderen van 6 tot 15 jaar die een cadeau aan zichzelf willen geven. Het cadeau is zelfvertrouwen!

Voor nu en in de toekomst is zelfvertrouwen hetgeen wat jou kan helpen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en stevig in je schoenen te staan. Wil jij als ouder dat graag aan je kind geven? Dat kan met deze training!

Je kunt aangeven in welke maand het voor je kind het beste uitkomt om deze training te gaan doen. Ik geef de training in de maanden juli – augustus - september, geef je voorkeur op via het aanmeldformulier.

Kosten: €75,- per kind voor 3 sessies van ongeveer 1 uur

 

3 Sessies

In 3 stappen naar meer zelfvertrouwen!

Kleine groep

Met een kleine groep werken we samen, de kinderen versterken elkaar!

Leuke opdrachten

We doen elke sessie een leuke opdracht die direct bijdraagt aan het zelfvertrouwen

Laagdrempelig

De training is laagdrempelig en resultaatgericht. De insteek is altijd positief en de sfeer gezellig.

Wat gaan we doen?

In een periode van in totaal 3 weken geef ik 3 sessies van elk ongeveer een uur. Hieronder licht ik kort toe wat we in deze sessies gaan doen

Dag 1: In een klein groepje van 3 á 4 kinderen gaan we werken aan het verhogen van het zelfvertrouwen. We starten met het ontdekken en bespreken van emoties op een leuke manier. Ik werk in spelvorm dus we maken er een leuke oefening van. Deze oefening is er op gericht om emoties te herkennen en bespreekbaar te maken. We maken een omtrek van je lijf, en daarin beschrijven we welke emoties er zijn en waar je dat voelt in je lijf.

Dag 2: We gaan werken met de talentenkaarten, elk kind mag zijn eigen talenten kaarten uitzoeken die bij hem of haar past. Met deze talenten gaan we aan de slag. Hoe kun je ze inzetten in het dagelijks leven? Dit gaan we oefenen, een hele week kun jij je talenten inzetten wanneer je maar wilt.

Dag 3: Deze keer gaan we bespreken wat de succes momenten geweest zijn en hoe jij je eigen talenten in hebt kunnen zetten. Ook krijg je jouw persoonlijke talenten kaarten mee naar huis, dan kun je me altijd bij je houden. We sluiten af in een spelvorm waarbij we nog een oefening doen die de weerbaarheid vergroot zodat jij je sterk genoeg voelt om voor jezelf op te komen.

Samenvatting

In een klein groepje leren we van elkaar en helpen we elkaar. We bedenken samen oplossingen voor dingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dit kan zijn dat je het moeilijk vindt om voor jezelf op te komen, je boos wordt als je een foutje maakt, of je niet zo aardig over jezelf denkt. Voor die situaties is deze training de uitkomst, want hoe tof ik het als met veel zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar weer kunt beginnen!

Resultaat

Aan het einde van deze training kun je emoties herkennen en je daardoor goed uiten naar je omgeving toe. Je kunt je eigen talenten benoemen (dit vergroot het zelfvertrouwen) en je kunt ze omzetten in vaardigheden die je niet alleen nu kunt gebruiken, maar ook in de toekomst.

Kortom, een hele waardevolle training, een cadeautje voor jezelf!

Meld je kind hieronder aan!